Små monster, 13000 steg i solen och ett fint återseende

Ulf Johansson – outfluencer | 24/7 - 2022

Var uppe med tuppen då jag skulle börja träningarna kl.09.00.
Vid frukosten så var det många skrikande barn, jag har svårt för föräldrar som låter sina barn springa omkring i restaurangen och skrika ohämmat och som pratar babyspråk med dem. När jag var och hämtade mer yoghurt så kom 2 små monster skrikandes runt hörnet. Jag hade min tallrik fylld och tänkte på allvar låtsas snubbla och hälla den över dem, och säga: Ujujuj! Fajbjojn jamlade! Men de verkade läsa mina tankar för de vände och sprang åt andra hållet. Jag börjar bli gammal och grinig.
På kursen så var en liten svart ponny med. Fan jag känner igen den! Tänkte jag, men kunde inte koppla från var.
På eftermiddagen frågade jag ryttaren hur länge hon haft hästen och var de köpt henne. Då gick det upp ett ljus, det var ju Maggis! En liten speciell ponny som jag hopptränat i flera år! Hon var bara på fel plats i min hjärna. Nu har hon fått en ny liten ryttare som älskar henne, roligt att se!
Efter 8 pass i solen är man rätt trött, men jag ska ändå äta och studera hur kroggäster transformeras från Homo Sapiens till Cro mangon en stund, det är roligt!
En sådan här dag så går jag 13 000 steg i solen så det blir en tidig kväll, måste vara utvilad för att orka med de små monstrerna på frukosten.
#outfluenser
#gammalbekant
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här