Smärtan var olidlig

Ulf Johansson – outfluencer | 18/10 - 2022

Idag red jag igen! Endast 2 veckor efter revbensbrotten. Faktiskt jävligt macho..
Värken har inte släppt, men som en Zeb Macahan kan man stå över sådant, jag är ju faktiskt lite hårdare och lite tuffare än de flesta!
Jag började med att rida ut I1. Det gick bra! Han är snäll och jag hittade ett läge där jag kunde rida lätt utan att gå ner i sadeln och få knivar i ryggen. Stärkt av den turen så tog jag ut G1, min lilla favorit, och kände att jag var på banan igen. På väg ner i backen mot Ryttarstadion så skyggade han för något, inget stort, han hoppade åt sidan lite, men effekten blev rejäl… smärtan var olidlig… kände mig som någon som hittat hästen på vägen och kände att det vore kul att testa! Jag hängde om halsen och hyperventilerade, pratade ansträngt med honom och stönade: Luuugn, snälla!!!! Lugn..
Han var snäll, kände nog av att det satt något efterblivet bihang på ryggen och var snäll resten av ridturen…
Jag insåg att jag är ju inte i Zeb Macahans klass, jag är bara en lönnfet farbror som brutit 4 revben och har ont.
Jag väntar ett tag till med att rida.
#outfluenser
#skyndalångsamt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här