Snäppet mindre än All In

Ulf Johansson – outfluencer | 24/9 - 2021

Ska på Norrlandsturné imorgon till Söderhamn och Timrå. Boendet blir i Sundsvall. Men ikväll har jag varit på Sanda Equestrian utanför Rimbo.
Här började jag med min yngsta adept på en mycket lovande häst. Som ni ser så har den, den här moderna, lite markbundna galoppen som man allt oftare ser på internationella hopphästar. Den är snäppet mindre än All In, men har också ridhuva, kom ihåg var ni såg det här ekipaget för första gången! Kvällen har flutit på bra och såg en liten drömhäst som jag ska åka och köpa på måndag när jag kvitterat ut drömvinsten på lotto som dras på lördag, det ska bli jävligt kul!
Nu ska jag planera det sista inför morgondagens ridlärarutbildning. Tänkte öppna med fågeldansen och avsluta med ”Till havs” acapella. Men med åren har man mognat och inser att vill man ha fler uppdrag så är det bäst att stryka de inslagen.
#outfluenser
#norrlandsturen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här