Snyggt och genomtänkt banbygge!

Ulf Johansson – outfluencer | 7/6 - 2021

Nu är det vardag igen och jag ska skicka iväg min bokföring, har varit och checkat Gotsie som är ok, och bestämde mig för att ta en fika och synda lite med äppelpaj. Hade kunnat sitta på den coola kaffebaren i solen på Bysistorget men jag väljer trottoaren vid café fåtöljen/bluesbaren och deras plåtstolar i skuggan. Ägarna känner igen mig och slänger alltid några ord när man går förbi. Det här är mitt territorium, trottoarkanten, den andra sidan Hornsgatan är hipsterland. Någon gång när jag tar ett glas vin på Bluesbaren ska jag bli modig nog att gå fram till trottoarkanten och skrika: Posörer! till andra sidan.
Men inte idag.

Idag sitter jag och tänker på helgens terrängbana och med vilken tanke och klokhet Staffan Lidbeck och Mats G Andersson designat och byggt banan. Den var svår, men den var byggd väldigt sjysst för hästarna. Inför varje svårighet så fick de ett förberedande hinder, och när det varit flera svårigheter efter varandra så kom ett par återhämtningshinder så hästarna mentalt kom tillbaka för att kunna möta nya svårigheter. Så jävla snyggt och genomtänkt!

Nu är kaffet slut, jag får lov att lämna mitt trottoarkantsterritorium, kastar en hård blick mot alla hipsters på andra sidan gatan, rycker till i ögonvrån som Clintan ( fast det såg nog mer ut som att jag fick en fluga i ögat) och går upp i lägenheten till bokföringen…
#outfluenser
#måndagsmorgoniminahoods

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här