Som att hoppa in i ett paket djupfryst torsk

Ulf Johansson – outfluencer | 7/11 - 2021

Nu är tiden här som jag avskyr, dags att skrapa rutor ett halvår öppna dörren och hoppa in i något som måste kännas som att hoppa in i ett paket djupfryst torsk… fy fan. Men träningarna gick bra! Östersund är ett inspirerande ställe att åka till, det händer grejer här mellan träningarna, ryttarna gör läxan!
När vi var klara så satte jag mig i bilen och körde genom mitt första snöfall för vintern, mot Stockholm. Som vanligt stopp och köer vid Tönnebro. Trafikplaneraren som planerat den vägsträckan måste vara brorsa med Dan Eliasson, det är jag helt säker på! Han skulle fixa trafikkaos på Grönland!
Efter 7(!) timmar i bilen så är jag hemma igen och gick ner till Madrid för att ta ett par smårätter och ett glas vin innan jag hoppar i säng. När jag kom in så sa ägaren och kyparen: välkommen tillbaka! Kul att se dig igen! Nu tittade jag mig omkring på de andra gästerna med en överlägset nöjd min som sa: jag är faktiskt en jävligt betydelsefull person! Vilket ingen noterade…
I morgon blir det en intensiv dag
Med 4 ridpass och fysträning ( känner mig äntligen frisk!) och bilen ska in till mina vänner på Meckorock, så jag får äta och gå hem. Har fått några meddelanden om att jag ska sluta att gnälla på att jag har mycket att göra, men då har ni missuppfattat mig, jag älskar när det är fullt ös från morgon till kväll. Njuter av att rida och vara med hästarna, tycker om att vara på slagskeppet ett par timmar, träna och slänga käft med gamla vänner, och har ett roligt jobb. Jag gnäller inte, jag har kul!
#outfluenser
#fulltösivardagen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här