Som att kröka kanonröret på en pansarvagn

Ulf Johansson – outfluencer | 26/11 - 2021

Travhoppade Gotsie på morgonen och hon kändes väldigt fin, laddad men kontrollerbar. Har nog själv blivit stabilare med ett bättre skänkelläge genom hela språnget. På eftermiddagen så körde jag igenom Chiropraktorns ordination av stretchning och massage. Har gjort det ett tag och Gotsie blir ju bättre! Men jag blir sämre… Vad fan.. hon är över 180 cm och när jag ska göra vissa moment är det som att försöka slita av larvbandet på en pansarvagn och andra som att kröka kanonröret på samma pansarvagn, varje gång jag stretchar frambenen så trycks jag ihop och blir en av figurerna man kan ha i julkrubban, och när jag gör övningarna för bakbenen så skriker mina axlar: vi släpper nu!! Vi släpper ledband och ligament om du inte slutar att välta bilar!
Att stretcha Gotsie är ingen barnlek, men hon blir ju bättre!
#outfluenser
#pansarvagnsstretch
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här