Som att sno en polisbil

Ulf Johansson – outfluencer | 12/12 - 2021

När jag kom till stallet i morse så upptäckte vi att det låg 4 män och sov på handikapptoaletten. De måste ha rökt en limpa för det stank tobak. Jag ringde polisen som skulle skicka en patrull, under tiden kom ett par ridande poliser förbi och gick in för att avhysa dem. Männen var tydligen hotfulla så de inväntade polispatrullen som kom efter en stund. Under tiden var jag, Charlott Katona och Fredrik Herlin Hjorth, hästvakter till polishästarna som hette… tror det var 67 och 14. Det var iallafall det som stod på brickan på tränsen! Sköna hästar! Hade kunnat sno båda, men lite jobbigt efteråt… som att sno en polisbil..
Efter ridningen så blev det ett pass på slagskeppet innan jag började jobba. Avslutade kvällen på Replik, och började prata med ett par som hade en foxterrier som klättrade på mig, jag var ridklädd, och de började fråga mig om vad jag gjorde, jag berättade och vi diskuterade hästar. Jag som bara skulle kolla mailen och ta en öl, blev kvar. Så trevliga människor! När jag började fråga dem om vad de gjorde så insåg jag att jag satt och pratade med en av de hetaste konstnärerna just nu, som gör installationer i hela Europa!
Vi hade en väldigt trevlig stund, betalade och gick hemåt och vi kom fram till att vi ska bli vänner, vi bor ju grannar! Bytte telefonnummer och lovade att det blir middag snart.
Jag blev väldigt glad, för de var trevliga och fina människor.
Mitt umgänge har utökats med 2 otroligt härliga människor!
#outfluenser
#nyamöten
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här