Som en jävla hackspett på Kalle Ankas julafton!

Ulf Johansson – outfluencer | 18/7 - 2022

Har haft terrängträning på Åby gård idag med 4 grupper med både rutinerade ekipage och några som var ut för första gången. Det gick väldigt bra och en del problem kunde redas ut.
Det stora problemet idag var den här lille fiskmåsungen med tillhörande jävligt ilskna föräldrar. När första gruppen skulle hoppa i vattnet så bar jag upp den på en kulle, samtidigt som mamma och pappa fiskmås attackerade och sket mot mig. Men det dröjde inte lång stund innan den lille fan spatserade runt i gräset, helt oberörd över att hästar kom och galopperade förbi honom. Och så fortsatte det under alla passen. Ibland framför hinder, ibland bakom, som en jävla hackspett på Kalle Ankas julafton! Så jag fick hålla koll på var den var, flytta den ibland samtidigt som föräldrarna attackerade. Men den överlevde alla passen trots sina tappra försök att vara i vägen.
Så hästarna krånglade väldigt lite, det jobbigaste den här dagen var att vara livvakt åt måsungen!
När jag åkte hem så kände jag mig som David Attenborough!
Hoppas räven går en annan väg i natt…
#outfluenser
#viltvård
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här