Som ett bombhotat Knutby!

Ulf Johansson – outfluencer | 27/6 - 2021

Det blev en väldigt trevlig midsommarhelg i Aneby!
Fina tävlingar, vi fick en väldigt bra uppstallning och bra väder.
Aneby har fler kyrkor än restauranger. Jag trodde först att de till och med hade en katedral, men när vi kom närmare
insåg jag att det var kommunalhuset. Vårat boende var speciellt. Det var en religiös kursgård med stor kyrka och en massa röda stugor, helt tomt! Inte en kotte där… som ett bombhotat Knutby! Men vi åt gott, sov gott och tävlade idag igen. Hade en bra känsla bägge dagarna, nästan bättre idag, men hade ett par strumprullare i bägge klasserna. Det har blivit ganska mkt terrängträning på slutet så nästa vecka på Gotland hos Sylve Söderstrand kommer göra oss gott!
Väl hemma så blev det att packa ur allt, det här nödvändiga, jävligt dryga… men ändå rätt mysigt att komma in i stallet med henne, och de andra hästarna gnäggar välkomnande, ställa in henne i en nyspånad box och ge henne kvällsmaten, blött hö, mash i en nydiskad gummikrubba och kraftfodret i en annan krubba, precis som hon vill ha det! Och jag fick träffa min barndomskompis från Björkvallavägen i Väsby i helgen, Johan Hillström! Bara det var ju värt resan!
Nu sitter jag på en uteservering på Hornsgatan och har en diskussion med bordsgrannarna iom att jag har min AIK t-shirt på mig. De tycker att jag provocerar dem när jag har den tröjan, och jag svarade att de provocerar mig när de inte visar vördnad för ett bättre lag än deras! Jag ska fortsätta den diskussionen, den har potential!
Ha en fortsatt bra kväll!
#outfluenser
#enbramidsommar

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här