Som när man var på barnens uppvisningar när de var små

Ulf Johansson – outfluencer | 21/10 - 2022

Tittade på avdelningsridningen med stor trupp idag. Både Herman och Hamilton var med från unghästarna, och de har haft svårt att gå i trupp. Herman blir stressad och har svårt att varva ner, och Hamilton har svårt att stå still.
Märkte när jag red Herman på en stadsritt att han blir stressad av ljud, så idag fick han gå med örontussar för att dämpa ljudet. Det fungerade väldigt bra och han var lugn hela passet. Hamilton stod still i stort sett varje moment där de gjorde halt länge. Jag har klurat mycket på hur deras spänningar ska arbetas bort och blev så glad och stolt över hur de skötte sig, ungefär som när man var på barnens uppvisningar i skolan när de var små!
Det är 2 hästar som ligger mig varmt om hjärtat och när man såg dem idag så har jag ett stort hopp om att de ska fungera bra i vår på högvakten. Allt kan kan hända, men med mer jobb i vinter och med fler turer med dem till slottet med ridande polisen så hoppas jag att de blir bra trupphästar!
Allt annat är ett misslyckande, och ansvaret ligger på mig, men jag är trygg med det. Jag har ambitiösa och duktiga Beridarsoldater som jag jobbar ihop med som ett team.
Jag har en plan.. om jag får citera Sickan!
#outfluenser
#positivutveckling
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här