Som påskharen på… mellanmjölk!

Ulf Johansson – outfluencer | 25/1 - 2021
Igår hörde Ulla Larsson av sig och sa att jag kunde hoppa inomhusterräng i Stora Benhamra tidigt på morgonen innan det skulle köras igång med träningar.
Klart jag måste det! 06.45 backade jag bilen mot släpet, klev ur, och ser hur bilen börjar glida med bredsidan neråt… jag klättrade in i bilen igen, och gjorde nya försök på glansisen. På åttonde försöket så stannade bilen kvar så att jag kunde koppla på, puh! In till stallet, fixa Gotsie och lasta på. Det var det värt! Så sjukt roligt att få hoppa lite terränghinder igen. Och Gotsie var sitt gamla jag igen! Hon var lycklig och på hugget, som påskharen på… mellanmjölk!
Väl hemma så fick hon gå ut i hagen och jag åkte till Slagskeppet och tränade, löpning och balansövningar, efter det blev det en skön tur i skogen med Gotsie igen. Hon har haft en riktigt bra dag idag!
Är jag hemma på helgen så har jag en söndagstradition. Jag går från söder till Vasastan och målet är restaurang Tavolino, som en hägring dök den upp! Nu blir det ett par öl innan jag vandrar hem igen. Jag syndar, jag vet!
Men jag har nog förbränt dem idag.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här