Spadag för Gotsie – jag jobbar på min snedhet

Ulf Johansson – outfluencer | 25/2 - 2021

Början på den här veckan har det jobbats intensivt med min snedhet, igår med Traudi Björling där hon gav mig nycklar att jobba med till nästa pass, idag med ett hårt pass på gymmet där jag la in mina nya övningar. Efter det så red jag och jobbade vidare med min balans. Jag var rätt mör när jag kom in i stallet och ställde upp Gotsie i skötbåset, men hade bestämt att nu skulle det bli spadag med stretchning och massage för Gotsie! Drog på mig massagehandskarna och började massera in Arnikaliniment över hela hästen… fan vad stor hon är.. var slut efter halva hästen och fick irriterade blickar från ponnyryttare som tyckte att gubbjäveln uppehöll skötbåset för länge. När jag till slut var klar så gick jag över på stretchen. Kör ett program som gett resultat! Hon har blivit mer rörlig och jämn och jag har fått jävligt ont i ryggen… idag tröttnade hon innan tiden gått ut på benstretchen och dundrade ner hoven på min fotknöl, det gjorde djävulskt ont, jag drog näven i betongväggen vilket också gjorde djävulskt ont.. fullt med folk runt omkring så jag sa inte det jag tänkt säga utan fortsatte att jobba mig igenom hennes spastund.
Till slut var jag klar, hon såg nöjd ut, jag var helt slut!
Det här är en dagligen återkommande stund som gör mig påmind om att jag lever, men vad fan! Man kan bara göra så gott man kan! Jag, rak som en fjällbjörk och Gotsie, egentligen lite för stor, Det är utgångsläget, man får gilla läget!
Som snigeln sa när han fick rida på sköldpaddans rygg: YEEEHAA!!!
Sinnestämning: Behöver en spadag själv..
#outfluenser
#spadagvarjedag

Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här