Stek inte fläsk med bar överkropp – glöm inte täcken i bilen

Ulf Johansson – outfluencer | 17/3 - 2021

Det finns lite hemmagjorda ordspråk som man kan ha som rättesnören i livet.
Pappa sa ofta förr: stek inte fläsk med bar överkropp och kör inte för fort utanför Linköping! Har alltid funderat på om det är en illa dold pik till mig som blivit av med körkortet utanför, kan ni tänka er, Linköping..
Jag kan lägga till ett nytt:
Glöm inte vinterns stalltäcken i en ikeakasse i bilen…
Lukten går inte ur, bilen måste rekonditioneras, men den luktar för illa för att lämnas in. Jag måste rekonda bilen själv innan jag kan lämna in den… kan passa på att skotta ur grushögen framför förarsätet på samma gång!
Det får bli ett projekt för helgen! Då kan jag ju passa på att tvätta den också. Då ser den ju fin ut fast den luktar skit inuti, som en mögelost i fin omslagsplast! Nu ser den ut och luktar som osten när plasten är av.
Varje gång jag byter bil så tänker jag: nu ska jag hålla den här fräsch! Jo, tjena… efter en vecka så ser det ut som att man hyrt ut baksätet till en baglady. En hästmänniskas förbannelse..
Men i helgen blir det ändring på det! Efter det så kommer jag äntligen få säga repliken, när någon ska hoppa in i bilen: kan du slå ihop skorna utanför, vill inte ha in massa skit i bilen…
#outfluenser
#uffesbilvård

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här