Stopp med Gotsie – tankarna börjar snurra

Ulf Johansson – outfluencer | 23/5 - 2022

Har tävlat på Livdragonernas hoppning på gröna banan.
Gotsie kändes väldigt fin på framhoppningen men fick ett stopp på vardera kombination och fick utgå. I övrigt hoppade hon väl, så jag var lite konfunderad. Tankarna börjar snurra, är det fel på henne? sviter från i höstas?
Men när jag tittar på filmen från min ritt så tror jag att det är hennes gamla problem med oxer-räckeskombinationer som kan ha kommit tillbaka. Jag ska jobba med det och även be John Österdahl att göra en vetcheck på henne.
Blev lite besviken, allt kändes bra, hon gick korta vägar i början, kände att det här kommer bli bra, och så kom stoppen.
Fick hoppa efter tävlingen var slut och då gick hon.
Fan vad surt… Hemmabana, ville visa hur bra hon är! men men.. Det finns egentligen inget man inte kan bita ihop för! Hon är en häst som måste gå på sitt självförtroende, får lov att backa och hoppa lägre ett tag så att hon kommer igång.
Jag ska göra fler försök innan jag börjar med boule.
#outfluenser
#detgårintealltidpåräls
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här