Stress, gråt och stöld

Ulf Johansson – outfluencer | 23/6 - 2021

Har på läkarundersökning fått stränga förhållningsorder om att jag inte får stressa och måste ta det lugnt då jag visar tecken på utmattningssyndrom, så idag har jag planerat min dag noga. Idag skulle jag hjälpa Pappa att montera bokhyllor och träna terräng Ihop med SFK-gänget.
Igår började jag att riva ut gamla bokhyllor hos mina föräldrar men hann bara skruva ihop en Billy. Så idag var planen att dra ihop de andra 2 hyllorna på en timme och sedan åka och träna terräng, det tog 2 …
Stressad av att vara sen började jag köra ner emballage och massa elprylar i hissen som skulle till återvinningen. Jag packade bilen utanför porten och skulle åka upp en sista vända då en mamma står och håller upp hissdörren till ett skrikande, gråtande barn som vägrade gå in. När jag väntat en stund sa jag: jag har lite bråttom…
Han vill inte gå in! Svarade mamman
Nej jag ser det, men då kanske jag kan få åka först?
Nej, jag kan inte låta honom vinna.. svarade hon
Jag vände mig till ungen,som nu stod och följde mammans och min konversation, och sa lite bestämt: Gå in!!!!
Han sprang in och jag sa hejdå till mamman som stod och stirrade.
När jag kom ner med det sista så såg jag ett par killar som plockade pappas trasiga bandspelare ur bakluckan på bilen och drog.
Ja nu får ni nog fan mecka lite om ni ska ha igång den där! Tänkte jag när jag såg efter dem.
Mina lagkompisar var bussiga och flyttade fram träningen en timme så jag hann träna också, vilket var bra för Gotsie, nu var det ett par gula hus som var otäcka! Det pågick ett ridläger samtidigt så vi hade publik på träningen! Efteråt fick jag en gruppbild med Gotsie, hon gillade att få stå och mysa med de små människorna!
Det blev ju bra till slut!
#outfluenser
#slutastressa

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här