Stunden på hästryggen när man förstår varför man genomlider vintern

Ulf Johansson – outfluencer | 3/1 - 2022

Vintern är ju inte så jävla rolig när man har häst..
bilåkning i halka och sedan leta rätt på hästarna i mörkret på lösdriften, ta in och sadla upp för att hoppa upp och rida. Det är just där, i det momentet som man förstår varför man gör det här. Den stunden på hästryggen är värd så mycket! Det är värt att genomlida vintern för de stunderna. Jag är ju i grunden en gnällig jävel, men har lärt mig att trycka tillbaka de negativa tankarna jag har om årstiden och släpper istället lös de på folk som parkerar på handikapplatser utan tillstånd och liknande! Man ska välja sina strider, och en årstid är lönlös att försöka argumentera mot.
Idag när jag släppte ut Gotsie efter att jag ridit så skrittade hon iväg ut i mörkret och jag såg siluetterna på de andra hästarna som mötte henne och hur de gick iväg tillsammans. Då stod jag faktiskt i snöhelvetet och log och tyckte att det var en fin stund!
Imorgon börjar kurser och jag är faktiskt hyfsat ok efter influensan (har gjort covid-test).
Bra timing, behövde inte ställa in något!
#outfluenser
#vårenfårgärnakomma
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här