Tänk vad man kan bli inspirerad av sina hästar!

Ulf Johansson – outfluencer | 20/10 - 2021

Fan, det blev en bra dag igen!
Började morgonen med att hoppa Anna Skeppstrands jättefina 4-åring. Det ska bli en dressyrhäst men hoppar som en gud! Fortsatte med att jogga Rianna och Gotsie. När jag red Gotsie så ringde Pappa och behövde hjälp med att inventera mammas förråd av hygienartiklar.
Det blev en brandkårsutryckning till Upplands Väsby, denna fantastiskt obehagliga förort som jag vuxit upp i! Inventeringen gick snabbt och jag berättade för pappa att jag skulle tävla i Väsby på fars dag, så om de tog färdtjänsten ner till ridklubben så kunde jag hedra honom på fars dag med att vinna en klass! Han lovade att komma dit och jag förbannade min stora glappkäft.
Tillbaka på Ryttis så sadlade jag upp Rianna och red en hopplektion för Sylve. Fan, jag älskar den hästen! Hon går bara in och gör jobbet! Sylve tyckte att jag gjort ett bra jobb sedan sist, tack! Sa jag och lät bli att tala om att hon kom tillbaka igår.
När jag kommer in i stallet så gnäggar hon, när jag går förbi hagen gnäggar hon, och hon gnäggar åt Gotsie! Och till och med den stora danskan som brukar vara rätt ointresserad av sin boxgranne gnäggar tillbaka lite tyst. Vilken solstråle! Hon kan ju nästan få mig att le på bild!
Linn tog andra passet med Gotsie när jag åkte och jobbade.
Jag var peppad på lektionerna, och eleverna red såå bra!
Tänk vad man kan bli inspirerad av sina hästar!
Imorgon är det Bigge och Ghayano som får ge mig endorfinkickar när vi hoppar för Sylve!
Om ni undrar hur jag kunnat bli så positiv, så kan jag tala om att det undrar jag med!
#outfluenser
#närbradagarkommerpårad
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här