Tänker på vår julafton igår

Ulf Johansson – outfluencer | 25/12 - 2020

Har precis ätit frukost med Clara som åkt vidare upp till Leksand och ska klä på mig för att åka till stallet och sedan träna. Men jag sitter en stund och tänker på vår julafton igår. Jag fick fira hela dagen med mina 2 tjejer, Clara och jag red ut på morgonen,

Linn och jag tog en julöl på Kloster, vi lagade mat, Anna som blivit kvar i Stockholm kom till oss, vi åt, delade ut paket, spelade spel, skrattade så tårarna rann, hundarna var glada och självklart så tittade vi på ”Love actually”! Måste nog säga att det var den bästa julafton jag någonsin haft!
Nu blir det snart vardag igen, men det här är ett minne att spara till gråa dagar!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här