Tappar man ett glädjeämne i livet så får man hitta ett annat

Ulf Johansson – outfluencer | 4/8 - 2022

Nu är det bestämt. Gotsie är lämnad till en duktig Young riders ryttare för att fortsätta tävla tills hon ska gå i avel.
Känns konstigt på något vis.. Att rida och tävla är ju en stor del av ens identitet. Men jag känner ändå att det är rätt beslut, min högerarm är allt annat än bra och att köra på med hoppning eller fälttävlan är idiotiskt i det här läget. Och nu har jag ju ett jobb där jag rider 3 hästar eller fler per dag. Och arbetet med hästarna på K1 är lika roligt, det är bara att man har ett annat mål med dem!
Som på bilden när jag sitter på Herman och står med när högvakten ska visiteras innan avmarsch mot slottet. Helt lugn och stod blixt stilla under hela proceduren. Han hade heller inga problem med att vi stod precis bredvid musikerna när de spelade.
Nu ska han sabeltränas och slussas in i aktiv tjänst. Sånt är roligt!
Och det är ju extremt roligt att åka till jobbet när man åker på en eldriven longboard och få gasa om cyklister!
Tappar man ett glädjeämne i livet så får man hitta ett annat. För mig blir det att följa Gotsie och hennes nya ryttare som hästägare och att åka longboard till ett roligt jobb!
#outfluenser
#backinbusiness
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här