Testade longboard – blev kallad Papphammar

Ulf Johansson – outfluencer | 30/6 - 2022

Igår betalade jag lite räkningar och kollade av besiktningen för släp och bil. Det visade sig att bilen hade körförbud så jag bokade tid dagen efter i Väsby. Besiktningen gick som en dans, så när jag var klar så köpte jag 2 budapeststubbar och åkte till pappa och fikade. Visste ju att det är hans favorit bland bakelser och det sa han också när vi fikade, och jag svarade att han kunde ju ha min fikainvestering i minne när han tittar över testamentet nästa gång. Åkte sedan hem för att gå mina 15000 steg. Planen var att gå till Linn på La Olita och på vägen titta på longboards. Gick in på Kahalani Boards och fick grym service och rådgivning. Fick testa en lättåkt och stadig bräda. Några gubbar i min ålder gick förbi och hojtade: Kolla! Papphammar lever! Och asgarvade..
Men vad fan… Jävligt stött gick jag tillbaks med testbrädan och tackade för all hjälp och gick vidare till La Olita och Linn. Nu ska jag strax gå tillbaka och funderar på att gå förbi Kahalani igen…
Så jävla dålig är jag inte!
#outfluenser
#vilkethån
#mustangsaddlery
#kahalaniboards
#laolita

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här