Testar att bli programledare!

Ulf Johansson – outfluencer | 10/11 - 2021

Jag ska ju som sagt testa att bli programledare för en serie digitala livesessioner där jag i undervisningssyfte analysera klipp från olika situationer på terrängbanan!
Här är lite mer info än förra inlägget: Jag tänkte i detalj analysera, spela fram och tillbaka och ge ifrån mig så mycket jag kan av varje situation på banan och meningen med det här är att på sikt löpande kunna bidra med mer taktik, teknik och problemhantering i den här sporten vilket jag inte hinner med under lektionerna. Men ni ska också få göra nåt tänkte jag! Vad tror ni om att gissa på vad som händer efter olika typer av anridningar och landningar när jag pausar? Börjar ryttaren tappa position? Vad händer då? Bryter hästen ut och hoppar den perfekt? Och hur blir landningen, i balans eller inte och vad behöver ryttaren då göra då inför nästa hinder? Eller öva på hemma som jag också tänkte hjälpa till med. Ni fattar. Det här är grunden till serien. Men den ska utvecklas! Någon här som vill vara med som testpatrull?

Anmälan
Anmäl dig genom att i PM eller i kommentarsfältet skriva in din mailadress.
Sen kommer info om bokning & betalning från Maria, Emma & Antonia på Carrotchannel.

När
Pilot 1: Fredagen den 26/11 & den 10/12 kl 17
Pilot 2: Måndagen den 10/1 & 24/1 kl 19

Antal platser
Vi ska inte vara så många i början, max 15 i piloterna men sen i vår, då ska alla kunna vara med!

Pris
100 kr/pilot i utbyte mot positiv kritik

Vilka kan vara med
För dig intresserad av eller redan rider fälttävlan. Har du ingen häst just nu är du välkommen ändå och då slipper du göra ridövningarna!

Var sker sessionerna?
På Carrotchannel, ungefär som Zoom eller Teams men för hästhäng! Länk kommer när du anmält dig.
#outfluenser
#trorattdethärärbra!
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här