Testar mitt bidrag till Mustaschkampen

Ulf Johansson – outfluencer | 2/10 - 2022

Var lite skäggig så jag rakade mig i morse. Passade på att testa mitt bidrag till mustaschkampen i November. Hade tänkt mig att odla en klassisk mustasch som hyllning till en gammal rockhjälte, Lemmy Kilmister! Denne gigant inom hårdrocken! Motorheads basist som man blev rädd för bara man såg honom på bild. Den ska jag ha! Prövar den under helgen, kör lite Ace of spades på stereon och är lite cool. Det kliar som fan men det går nog över när det växer ut mer. Strängarna som går ner mot hakan kommer ju att samla lite matrester, men jag känner att lite mellanmål när man är ute och rider är ju inte fel?
Klädseln går också att anamma. Svarta kläder och cowboyboots funkar ju på jobbet också, jag är ju civil konsult! Hatten blir ett problem… och klädseln ihop med en back on trackhjälm är inte så rockigt. Nej, jag får nog fan vara Lemmy fullt ut på ledig tid, och bara ha en cool mustasch på jobbet ihop med strikt ridklädsel…
Man är en riktig rebell…
#outfluenser
#mustaschkampen
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här