The hardest working man in showbusiness

Ulf Johansson – outfluencer | 25/2 - 2022

Europa brinner och man går med en konstig känsla av oro som man inte känt sedan muren föll. Nu känns det än mer oroväckande i och med att Putin är så lik Hitler i sitt beteende. Jag ska skänka pengar åt hjälpsändningar till Ukraina, så mycket mer kan jag inte göra.
Man får fortsätta att leva sitt liv som vanligt och hoppas på att han går för långt även för sin egen befolkning.
Igår fick jag hjälp med mina sadlar av Denise från Mustang Saddlery. Både dressyrsadeln och hoppsadeln blev omstoppade, hon kunde konstatera att hoppsadeln var mycket mer använd än dressyrsadeln var, vilket jag, trots milda protester fick erkänna. Rianna fick en hoppsadel utprovad och stoppad så att den låg perfekt. Kan verkligen rekommendera Mustang, trevligt bemötande av kompetenta människor, och väldigt förmånliga villkor för att köpa sadlar genom dem!
Imorgon blir det till att resa upp till Åre för kurs och vidare till Timrå på lördag till söndag.
Jag känner mig som James Brown: the hardest working man in showbusiness!
#outfluenser
#vartärvärldenpåväg
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här