Titta, en häst!

Ulf Johansson – outfluencer | 10/4 - 2021

Att träna in dressyrprogram är inte min bästa gren…
Jag läser och ritar och koncentrerar mig men plötsligt ser jag något i mönstret och tänker: fan! Titta, en häst! Och så ritar man till några streck och sitter sedan och beundrar verket… och så har man tappat det.. Jag är säker på att den som gjort dressyrprogrammet är en dressyrryttare som försökt rita en häst och sedan tänkt: Titta! Ett dressyrprogram! Men jag provred det på morgonen och det hade fastnat i huvudet. För jag vill inte rida fel, hatar skammen när man hör tutan på domarens bil, man stannar som ett fån och de säger att du skulle gjort det och det. Innan domaren kryper in i bilen får man en blick som säger: du är helt dum i huvudet…
Händer det nu ska jag svara: Ok! Man kan göra så, men det är inte rätt! Åkte sedan till Isak för att hämta mina renoverade stövlar. Han gjorde det sista jobbet på dem när jag slängde upp mitt gamla par på disken. Han lovade att ge dem livsuppehållande behandling men sa också att det snart inte går att laga dem längre, som en gammal bil som håller ihop pga rosten..
men en vända till håller de ihop!
Fan vad många gånger Isak räddat mina stövlar.
Han är bäst.
#outfluenser
#studieteknik

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här