Tog på min favoritkofta

Ulf Johansson – outfluencer | 10/12 - 2022

Börjar bli bättre nu.
Har ju varit jävligt gnällig på slutet så idag tog jag på mig min favoritkofta. Kände att den passade. Jag passar inte att vara sjuk och 2022 har ju varit influensa 2ggr, covid 2ggr(kanske 3) och 8 frakturer. Så idag har jag min favoritkofta på mig och känner att världen är emot mig, eller gud, eller så har jag bara otur! Tror på det sista.
Nästa år så ska jag vara frisk, frakturerna ska sänkas till hälften och jag ska kunna glida fram på min elektriska longboard i 45 km/h och känna att jag är en helt normal 58(!?) åring som mår bra! Alla förutsättningar finns och imorgon ska vi fira en väldigt speciell person!
#outfluenser
#offerkofta
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här