Tränar på vårhoppet

Ulf Johansson – outfluencer | 2/5 - 2021

Var uppe med tuppen för att hämta hästsläpet innan jag åkte ut till Åby gård och hade lektioner mellan 09 och 19. En bra dag som flöt på bra med glada hästar och ryttare! När jag var klar så drog jag till Skokloster och lämnade släpet hos Micke Meck som ska fixa elen på det.
Hemma vid 21 och tänkte att nu är jag fan trött! Har gått några mil idag, men.. jag är pigg! Restaurangerna är ju stängda så då kan jag ju träna på vårhoppet och ta ett glas vin! En riktigt bra idé! Undan med blommor och mattor, nu jävlar ska det hoppas!
Och jag hoppade fram och tillbaka och testade av, kändes bra! En granne kom från tvättstugan precis när jag hoppade ut ur fönstret.
Jag hoppar lite! sa jag.
Kul…sa han. Tjena! Sa jag och hoppade in igen.
Mitt sista hopp är en lördagsskål till er med ett grandiost enfotshopp innan jag lyfter vinglaset!
Nu blir det kinesisk köttgryta som ser ut som hundmat men som luktar som Sheeba.
Sedan får det bli sängen.
Morgondagens träningar håller på lika länge, så man måste vara utsövd.
Men det kanske blir ett par hopp efter kattmaten!
#outfluenser
#närrestaurangernastängertidigt

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här