Träningen har gått in i ett nytt skede

Ulf Johansson – outfluencer | 6/5 - 2021

Hermanstorps 2* är nästa Fredag och jag fortsätter att träna på. Men träningen har gått in i ett nytt skede. I fysträningen så belastar jag inte hårt längre, utan underhåller. Den hårda träningen är klar och jag fortsätter att belasta men inte lika tungt, foamrollar och jobbar med rörlighet, det känns bra! Jag är i form.
Med Gotsie jobbar jag med programridning, fortsätter att travhoppa med övergångar, hon känns fin!
Ska jobba hela helgen så hon får skrittas då, kanske inte den bästa förberedelsen, men när får man möjlighet till det? Om jag inte jobbar så kommer jag inte ens till Essingeleden med tomt släp, för någon häst skulle jag inte ha råd med. Så förberedelserna är jävligt bra utifrån mina möjligheter. Så väljer jag att se på det.
Vädret är lika positivt som en bonde från Närke.
#outfluenser
#detblirnogbraändå

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här