Trevlig helg med en lycklig 21-årig beduinmoppe

Ulf Johansson – outfluencer | 17/5 - 2022

Har haft en väldigt trevlig helg på Åby gård, där jag har haft fälttävlanskurs.
I en av grupperna var det hästar med som jag mött mellan 15 och 4 års tid, det är häftigt! Bland annat Fayt, en 21-årig beduinmoppe som är grym i terrängen, han var lycklig och såg ut som att han var 5!
Dag 1 så regnade det lite hela tiden men dag 2 var det sol!
En väldigt rolig helg men jag var ganska trött igår kväll så jag bestämde mig för att ta en lugn förmiddag med fika på Bysistorget innan jag drog mig mot stallet, nu ska jag ta en tur med Gotsie på Gärdet och trimma lite när jag kommer tillbaka, vädret är perfekt att rida i, sol men inte så varmt!
Det har funnits sämre måndagar.
#outfluenser
#nyveckanyautmaningar
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här