Trollen vaknar när det går dåligt

Ulf Johansson – outfluencer | 15/5 - 2021

Det är lite roligt att trollen vaknar när det går dåligt. Det har plingat i telefonen hela kvällen med den ena kommentaren efter den andra om hur patetisk och dålig jag är. Varför bryr ni er ens? Jag skiter ju i er. Och återigen, jag gör det jag tycker är det roligaste som finns, ihop med min häst. Om det skulle visa sig att hon inte funkar i fälttävlan så gör jag något annat med henne, det är det som är så kul! Ni troll har nog inte så kul, jag har det, försök att ha det ni med. Livet är så mycket roligare än att man ska försöka såra andra människor med bitterhet. Kom igen, join the happy side!
#outfluenser
#nättroll

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här