Tycker de jämtska hårdingarna att det är härligt att hoppa i djupsnö och minus 20?

Ulf Johansson – outfluencer | 18/1 - 2021
Var uppe tidigt och promenerade Gotsie, kylan gjorde att jag valde ridhuset före fantastiska naturscenerier. Hon får ändå mycket av det när hon går ut i hagen, där hon kan se värmeverkets höga skorstenar, Akademikliniken och Lidingövägen i ett svep!
Satte mig sedan i bilen för att börja färden till Östersund. Skickade sms till mina döttrar.(vet ju aldrig om man kör av och dör,) Till Linn skickade jag: Hej min lilla snorunge! Hur mår du? Men det gick iväg till en kille jag smsat med angående en elbas.. han svarade: Har du skickat fel eller är du störd?
Jag svarade: Båda delarna..
Suck.. teknik är inget för mig.. jag skickade om det till Linn.
På vägen upp så blev det kallare och kallare och mer och mer snö, nästan onödigt vackert! Då slog mig en tanke: De har väl inte tänkt att vi ska vara på utebanan?
Att tanken slog mig är för att jag tror att ju längre norrut man kommer så blir folk lite hårdare och tuffare, längst upp i norr är de så inihelvete hårda och sedan blir folk mjukare och vekare ju längre söderut man kommer, tills man kommer ner till de veka, snudd på lealösa skåningarna! Jag har inga vetenskapliga belägg för detta, men jag tror att det är så. Och Jämtar är jävligt tuffa, så det skulle inte förvåna mig om de skulle tycka att det vore lite härligt att hoppa i djupsnön i -20!
Jag får säga att jag är skåning, då flyttar de in hinderna i värmen utan att ifrågasätta!
Väl framme så checkade jag in och gick för att äta. Gick in på Pinchos, där beställer man via en app!! Teknik igen.. inget funkade! Till slut fick jag hjälp av den teknikkunniga personalen. Och när jag beställt vin så fick jag ett meddelande om att min dryck var färdig att hämta i baren, medtag leg!
Plikttrogen som man är så gjorde jag det, men konstigt nog behövde jag inte visa det, lite slarviga med kontrollen här?
Sinnestämning: ska tänka positivt.. jag kom fram.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här