Tystnad på grund av krig

Ulf Johansson – outfluencer | 5/4 - 2022

Sitter och ska äta sen lunch i Rimbo. Jag har varit väldigt tyst på sociala medier ett tag och det beror på att jag är så illa berörd av Rysslands vidriga krig och övergrepp i Ukraina. Jag skulle vilja åka ner, eller hjälpa till med något för de som kommer hit, men min tid räcker inte till. Att jobba alla kvällar och hålla igång 2 hästar gör att den hjälp man kan tillföra är rent ekonomisk, men jag önskar att jag hade tid för att göra mer.
Jag blir knappt irriterad på folk längre… Jo i helgen blev jag det när jag stod i kö tilll en biltvätt utanför Sundsvall. När det blev hans tur att köra in så klev han ur, valde program och betalade, som att det var en överraskning att han skulle betala!
Jag blev också väldigt irriterad inne på en toalett där man satt toarullen åt fel håll i hållaren. Den personen som gjort det skulle jag vilja berätta för, att det faktiskt är en toalettpappershållare och inte en dokumentförstörare.
Men det går över fort, det finns väldigt mycket viktigare saker att fundera på just nu än det.
#outfluenser
#ikrigfördemkrati
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här