Uffe 2.0 har bytt fikan mot sallad

Ulf Johansson – outfluencer | 10/11 - 2020

I min jakt på att hinna med ridning, träning, jobb varje dag så har fikastunden varit en helig stund då jag kan njuta av en utsökt budapeststubbe, en cola och en kaffe… den tiden är förbi. Den uppdaterade Ulf Johansson, Uffe2.0 vill inte, fel valda ord, får inte äta sådana onyttigheter. Nej jag har bytt ut fikan mot sallad. Jag har till min fasa upptäckt att jag blivit lite präktig när jag kommer in och beställer sallad, ungefär som : jag ska ha en Ceasar sallad, måste hålla formen! Sån är jag! Och så tittar jag lite överlägset på det andra gästerna och tänker: kanske ni tjockisar också skulle tänka på! Nej det sista var en överdrift, men ju nyttigare jag blir desto präktigare blir jag, och det ska jag ändra på. Och till er tjockisar som sitter runt mig och slevar i er bakverk kan jag säga: jag är jävligt avundsjuk…
Surådeg har iallafall en grym Ceasar! Kan rekommenderas!
Vädret är som mina vänner som står upp mot dumheter, solen skiner, luften är hög!

.
Sinnestämning: känns som världen har blivit lite bättre över helgen.
#outfluenser
#nyttigmatintagblandbakverk

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här