Underbar uteritt i solen

Ulf Johansson – outfluencer | 10/10 - 2021

Hämtade Linn på morgonen för att ta en underbar uteritt i solen, Gotsie lotsade lugnt Rianna förbi allt konstigt som dök upp. Efter det så mötte vi upp Clara för en lunch på Kungsholmen. Det var så bra att få träffa de jag älskar mest innan jag åkte för att ta farväl av en av mina bästa vänner Hasse. Biodlare och medmänniska med världens största hjärta, dessutom jävligt rolig. Han har varit ett stort stöd för mig när det varit tungt, han hade alltid tid att lyssna. Vi skulle åkt på roadtrip till Mannaminne i Nordingrå förra sommaren men Corona kom i vägen och i år sa han att han var för risig för att åka, vi tar det nästa år!
Efter begravningen åkte jag till stallet och gick med hästarna, funderade, och när jag kom hem så kom sorgen, insikten att aldrig mer få garva ihop med Hasse, att diskutera vad som helst, eller köpa hans honung…
När hundarna fått mat ska jag möta upp Linn på Replik och skåla med Hasse, en av de bästa som funnits i mitt liv, och en jävel på att fixa honung!
#outfluenser
#alldelesförtidigt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här