Vägrar att se ut som en hallick i en 70-talsdeckare eller som Liberace

Ulf Johansson – outfluencer | 1/6 - 2021

Har gått ner till Madrid, en tapasbar här bredvid. Tar ett glas vin och ska äta några smårätter.
Har idag handlat det jag behöver inför helgen men gick bet på ett par saker, plastrong och keps. Jag hade ju lite krav, plastrongen skulle inte ha bling på sig, bara vara en vanlig vit plastrong. Det fanns ryschpyschiga blingplastronger, men jag vägrar att se ut som en hallick i en 70-talsdeckare eller som Liberace. Men Gustwalls ridsport räddade mig! De hade en oknuten. Man får väl rufsa till den lite och hålla ihop den med en säkerhetsnål! Litet problem. Värre var det med kepsen… de gamla snygga och otroligt sköna lantmannakepsarna finns inte längre! Den med genomskinlig grön plastskärm som, om jag får säga det, kanske var den mest ultimata och perfekta kepsen! Dagens kepsar är ju skämt i jämförelse. Det går utför med landet! Förr var lantmännen en plats där man träffade bönder med plånböcker som hade gummisnodd runt sig! Nu mer heter det granngården och där träffar man tråkiga förortsbor som handlar blomjord.. som vår stolta bilindustri, Saab finns inte och Volvo är kinesiskt.. ja fy fan..
Men nu ska jag tänka positivt! Sista förberedelserna imorgon, allt är handlat, Gotsie är på hugget, det jag oroar mig mest för är hur fan jag ska få upp tältet.. Att läsa manualer är inte min grej, gillar att köra utan ritning, så tältet kanske inte kommer se ut som det ska göra när jag är klar, men det gör inget, bara jag har tak över huvudet!
#outfluenser
#lantmannakeps

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här