Vänta tills jag kommer ut och gör volter!

Ulf Johansson – outfluencer | 28/2 - 2022

Fantastisk solig dag med vårkänsla!
Bägge hästarna kändes bra och imorgon blir det lite hoppning för dem. Det är ju sportlov så här var man ju tvungen att hänga med på lite sportlovsaktiviteter! Vi åkte till jyump, en enorm lokal med studsmattor och skumgummigrop. Jag kände direkt att jag var lite överårig, och fick det bekräftat när jag skulle gå på toa och ett par småtjejer fnittrade hysteriskt när jag gått förbi. Vänta tills jag kommer ut och gör volter! tänkte jag. Väl ute bland studsmattorna, så kände jag direkt att föräldrarna som satt bredvid (och var 25 år yngre än mig) tittade konstigt på mig..
Alla som hoppade aktivt var barn .. jaja, tänkte jag, sitt där och va jävligt vuxna och mogna!
Selma, Ellie och jag studsade runt en timme och hade jävligt kul. Här kan ni se lite akrobatik på film, Selma först och sedan jag. Som ni ser har jag skruvat upp svårighetsgraden på mina volter men Selma var duktig också!
Kul dag! Kanske något att testa för de präktiga föräldrarna som satt och tittade på när barnen hoppade, det är roligare att vara med!
#outfluenser
#hoppetfinns
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här