Var säker på att något fyllo skulle ramla in i mig

Ulf Johansson – outfluencer | 11/5 - 2022

Bilen är på Meckorock och vid lunchtid så fick jag meddelande om att den inte blir klar idag..
Jag fick erbjudande om skjuts från och till Mörby Centrum så det var bara att ta ett djupt andetag och ta sig an en av mina fobier, allmänna färdmedel i allmänhet och tunnelbanan i synnerhet.. jag tycker inte om att sitta bredvid snörvlande och hostande främlingar och speciellt inte långt, långt ner under jorden. Jag är trygg i min bil där jag kan gapa och skrika på folk utan att något händer! En bonnjävel passar inte in i den miljön.
Jag åkte ner i den branta rulltrappan vid Mariatorget och var säker på att något fyllo skulle ramla in i mig så att jag skulle rulla nedför hela trappan, bryta nacken och slå ihjäl mig. Ligga längst ner i en sån där onaturlig ställning med tom blick… Men jag klarade mig! Sedan var det nästa kritiska moment…tunnelbanevagnen.
Jag gick in och satte mig i ett hörn, scannade av klientelet i vagnen och kunde konstatera att relativt nära mig satt några yngre killar, glada men jävligt högljudda. Humöret kan ju snabbt slå om på sådana där testosteronvalpar, så jag tittade runt mig om det fanns något som jag kunde rycka loss som tillhygge, men det fanns ingenting som var lämpligt. Jaja, jag ska inte dö utan kamp!
Men de gick av vid nästa station och ju närmare vi kom Mörby Centrum så kände jag mig mer och mer säker på att jag skulle klara mig!
Väl framme så satte jag mig för att fika och pusta ut.
Det är bara ett problem, jag ska åka tillbaka vid 20.00. Det är då alla kriminella åker tunnelbana…
#outfluenser
#minfarligavardag
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här