Varför föddes jag efterbliven?

Ulf Johansson – outfluencer | 8/1 - 2022

Det här skulle bli en rolig dag!
Igångsättningskurs för Sylve!
Patricia hjälpte mig att fixa Gotsie för jag var i lite tidsnöd.
Luckan på släpet har gått sönder så jag fick låna en lastbil. Skitväder, men ändå värt att ge sig ut i, nu jävlar skulle det trimmas! Utanför Brottby hade en bil kört in i, och mejat ner vajerräcket, men vi hann precis förbi innan de stängde av vägen, yes! Fortsatte in mot den stora staden, parkerade och lastade ur.
Kom in i ridhuset och där var det bara ponnier, vad fan var det här nu?? Sakta började jag inse att jag åkt en dag för tidigt…. Varför gör jag så här? Varför föddes jag efterbliven? Mina föräldrar är ju inte ens släkt! Alltså inte innan de gifte sig. Jag fick rida en stund och sedan åka hemåt igen.
Nu var det kaos! Olyckor överallt men till slut landade vi i stallet, Gotsie är utsläppt till sin flock, och jag är slut som artist. Satte mig en stund i sadelkammaren och tänkte, måtte trettondagsafton ta slut snart..
Men imorgon är vi på gång!
Då är det kurs! På riktigt!
#outfluenser
#iblandblirdetfelnärmantänker
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här