Varför vänta med årets magplask?

Ulf Johansson – outfluencer | 18/4 - 2022

Varför vänta med årets magplask? Isen är borta i skärgården, vattnet har kommit upp i +4, så i goda vänners lag så kände jag att det var dags. Första försöket var misslyckat men andra blev bra, nu började övermodet ( som ofta dyker upp vid de sämsta tillfällena) att göra sig påmint. Varför inte spela in en actionfilm? Självklart! Tror ni att jag kan simma runt bojen? Kolla!
På vägen tillbaka till badstegen så kände jag att det här var ju inte så jävla bra.. men jag överlevde och är övertygad om att jag, om jag fått spela in Titanic istället för Leonardo Di Caprio så hade jag simmat bredvid livbåten tills att räddningen kom.
Det finns egentligen ingenting som man inte kan bita ihop för!
#outfluenser
#isvatten
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här