Vi är ett budgetteam i tält!

Ulf Johansson – outfluencer | 5/6 - 2021

Gick upp tidigt och gick terrängbanan. Kände mig lite kluven. Det var en rejäl och svår bana och jag var orolig för att Gotsie skulle reagera som i Hermanstorp. Jag ville inte att hon skulle få en dålig erfarenhet till, så jag bestämde att jag hoppar de 4 första hinderna och tar sedan ett beslut på om jag skulle fortsätta. Jag behövde inte fundera, hon krigade på, galopperade outtröttligt med spetsade öron, flög över svårigheterna. Med 1.2 straff för tiden klättrade hon upp på 6:e plats och placering! Jag blir rörd över hur hon krigade, jag kunde åka med, njuta och stötta.
Jag älskar den hästen och jag tror hon tycker att jag är ok med.
Vi är ett budgetteam i tält!
Nu ska hon få vila och så ska hon matchas för SM.
Tack för all support, det gick ju bra till slut!
#outfluenser
#slutetgott

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här