Vi har lätt för att skylla på hästarna men det ligger alltid hos oss

Ulf Johansson – outfluencer | 3/12 - 2021

Hoppade ett par hästar idag. Först Rianna. Hon kändes tjafsig och tappade galoppen, men hoppade härligt. Sedan var det Bigges tur och han var av och på, fladdrig, jobbig! Maria frågade om han var dryg? Jag stannade och funderade. Nej, svarade jag. Det är jag som är i obalans, lite stressad, trött och okoncentrerad… Det var därför Rianna tappade galoppen, hon blev orolig! Bigge är en hårding, han väntade bara på signaler från mig som aldrig kom. Jag stannade upp, tog ett djupt andetag, tänkte igenom vad jag skulle göra, gjorde om, och det blev bra! Det är alltid så, vi har lätt för att skylla på hästarna men det ligger alltid hos oss, våran sinnestämning och tillkortakommanden bestämmer hur passet ska gå, hästarna går in med öppna sinnen. Rianna fick lite extra kärlek idag, Bigge var glad ändå!
Efter förmiddagens pass hade jag en lunch/fika med mina döttrar. Satt och tänkte att: vad fan, jag kan omöjligt skapat de här två, helt fantastiska människorna! Men faderskapstestet är ju gjort så tydligen har jag och Maja gjort något jävligt bra. Fortfarande svårt att förstå..
Älskar mina döttrar oändligt.
#outfluenser
#eftertanke
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här