Vi klamrade oss fast för att inte lårbenshalsarna skulle ryka

Ulf Johansson – outfluencer | 26/5 - 2022

Åkte tidigt till K1 för att jobba, gillar att vara där tidigt och gå runt och klappa och hälsa på hästarna man har att göra med. Min kompis idag var Grenadjär. En väldigt social och trevlig häst som jag hade som täthäst. Jag red i par med Kapten Hermansson som hade Elite. Det här 2 var ingen bra kombo som täthästar men jag tycker ändå att vi redde ut det bra, vi är ju inga ungdomar längre, så vi klamrade oss fast för att inte lårbenshalsarna skulle ryka. Så vi redde ut det med lika delar rutin som rädsla att benskörheten skulle få oss att implodera vid en avramling! Men det var en härlig tur på djurgården där Hermansson också gav oss lite historiekuriosa om Rosendals Slott!
Dagens andra pass reds på K1 banan där vi jobbade med byten över bommar.
Efter lunch tog jag ut Gotsie på en skritt i Lilljansskogen och några timmar senare så red jag
en hoppträning för Sylve.
Hon var väldigt stark men hoppade bra, kanske problemen i helgen bara var en tillfällighet? Jag gör en vetcheck ändå, vill inte chansa, jag vill känna mig säker på att allt är okej.
Hon har haft nog med trauman, hon ska må bra om vi ska jobba vidare!
#outfluenser
#bradagnublirdetenölpåreplik
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här