Vi klev upp många placeringar och närmade oss täten rejält

Ulf Johansson – outfluencer | 5/6 - 2021

Värmen höll på att knäcka mig. Låg i tältet och kände mig som om jag kröp fram, sönderbränd i öknen, innan jag tog en kall dusch och kände mig som general Montgomery i ett kanontorn på en pansarvagn i ökenkriget! Men det varade inte så länge..
Det började bli dags för hoppning så jag gick till stallet för att brodda, där jag hittade Gotsie sovandes, fan också.. satte mig på en låda utanför och väntade på att hon skulle kliva upp, till slut hörde jag en suck från boxen och att hon kravlade sig upp, på med broddarna och utrustning, ner till banan, fam. Tingsby höll i Gotsie när jag gick banan, min klubbkompis Anna Fagrell hjälpte mig på framridningen och sedan in på banan. Det var många som rev men som alla starter i år hissade Gotsie upp benen i alla lägen,felfri! Men lite retligt tidsfel. Men vi klev upp många placeringar och närmade oss täten rejält. Gotsie fick en dusch och en lång betning i belöning innan jag kunde krascha i salongen på mitt tält.
Det blev en bra dag till slut!
#outfluenser
#pågångigen Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här