Vi var definitivt bättre på häst än på mode

Ulf Johansson – outfluencer | 13/9 - 2021

Hittade gamla foton när jag städade.
Året var 1989 och fälttävlan på Botkyrka. Cyklons genombrottsår i högre klasser!
Weronica Ericson var ju självklart med, som alltid under en lång del av Cyklons aktiva karriär. Hon var en organisatorisk klippa!
Vi var definitivt bättre på häst än på mode.. Jackan jag hade var en sorts fuskmocka i blått och brunt med kort midja, kändes mer som hårt papper än mocka. Jag fick den av KG Svensson när jag jobbade extra en helg i stallet, han hade 5 till! Hade tydligen fått dem i samband med en hästaffär med Putte Östning.
Vickans klädsel tänker jag inte kommentera, hennes Linjeflyg tröja som var med länge, var ju så rätt! Och passformen på jeansen är ju perfekt!
Det kanske mest intressanta med bilden är vad kvinnan till vänster gör.. en dräktighetskontroll? Förstoppning innan start, eller hon kanske bara letar efter bilnyckeln?
Ja, det får man väl aldrig reda på.
Lyxiga lastbilar existerade inte, men hade man en boggietrailer så var man ju lite finare, fan vad avundsjuk man var! Jag hade en grön Volvo 145:a och en enkelaxlad kylingekärra, varje resa var ett äventyr, man visste aldrig om man skulle komma fram eller hem, bilen var i uselt skick, men på något sätt löste det sig!
Tur att man var ung och bara såg möjligheter, idag hade det aldrig gått!
Känns som hösten är på väg och jag saknar min häst.
#outfluenser
#gamlafotonväckerminnen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här