Vid 12 hade jag ridit 4 hästar

Ulf Johansson – outfluencer | 30/12 - 2022

Känner mig lite effektiv idag, vid 12 hade jag ridit 4 hästar. Den siste som gick var Farao som kändes väldigt fin efter en stund, och efteråt så fick han lite extra tid med massage och stretching. Han är en riktig gentleman! Följsam när man går med honom och väldigt snäll i all hantering. Att bli masserad med Arnikaliniment var något han gärna får igen om jag uppfattade hans ansiktsuttryck rätt, han såg ut som en korsning av en ylande varg och en drogad tapir. En rolig sak med Farao är att när han kom till K1 så var han rädd för människor med gröna kläder, snacka om uppförsbacke! Men den fobin är borta.
När jag jobbat klart så letade jag upp min smoking och hittade den direkt!
Jag köpte den från en smokinguthyrning när jag skulle på Ryttargalan för många år sedan.
Året innan hyrde jag en smoking men tänkte att nu gjorde jag en jävligt bra affär, den här kommer jag tjäna igen på nolltid!
Det året så ändrade de klädkoden på Ryttargalan till kostym….
Min smoking har aldrig blivit använd… Har inte fått känna mig som James Bond,(även om jag i spegeln skulle se en liten tjock pingvin). Men nu är det dags! Imorgon ska den på! Kom på att jag inte hittade skorna, men vem fan tittar på fötterna? Jag har ett par svarta foppatofflor, det löser sig.
Gott nytt år folks!
Hoppas det nya året blir bättre, men antagligen inte.
#outfluenser
#snartettnyttår
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här