Viktiga saker i livet

Ulf Johansson – outfluencer | 10/6 - 2021

Det har varit en jävligt jobbig migränvecka med flera riktiga attacker som däckat mig. Men det är inget mot det som väntar på Fredag… Fredagen den 11 Juni kan gå till historien som den dagen då Ulf Johansson tappade intresset för livet och bara lämnade allt, klev ut genom dörren och gick till Bysisparken och hittade nya bästa vänner på bänkarna i området… Otäckt scenario.. men, jag ska städa mitt rum och har tvättstugan… fy fan, det kräver planering. Ska jag köpa in bigbags och ställa på gatan? När jag tömt rummet på skräp, behöver Anticimex göra en koll? Alla vinbudsfynd som jag gjort på auctionet tar väldigt mycket plats, kanske dags att kasta frisörstolen? Och tvätten! Ska jag rensa ur det jag inte använder? Det vill säga 89% av mina kläder? Fy fan vilken jobbig dag som väntar… Men jag tänker vända på det! Det ska bli en happeningmorning! Härlig frukost, och sedan ta tag i städningen, ta en härlig fikapaus med en latte och något gott på uteplatsen innan jag viker in min härligt doftande tvätt i tvättstugan!
Funkar det?
Svaret är ett bestämt nej. Jag kommer ta den där jävla latten och någon bakelse som kommer få mig att känna mig som en julgris, och jag kommer göra jobbet. Jag gör en lista. Och jag ska fan ta en före och efter bild och sedan sitta och njuta av era kommentarer där ni höjer mig till skyarna som en modern man! Men det är jag inte, jag är en ensamstående man med 2 vuxna utflugna barn. Jag har bara tvättstugan, och jag hatar att städa..
#outfluencer
#viktigasakerilivet

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här