All In vann dressyr Grand Prix inatt!

Det blev en femstjärnig Grand Prix-seger i dressyr för All In i Wellington inatt. Men inte är väl Peder Fredricson i USA – och inte har han börjat med dressyr?

Hästen All In vann en femstjärning Grand Prixdressyr i Wellington, USA, inatt. Det var dock, som alla förstår, inte Peder Fredricsons All In. Den kanadensiska ryttaren Brittany Fraser-Beaulieu segrade med 71,304 procent på sin All In i Adequan Global Dressage Festivals femte vecka. På lördag rider de küren och Brittany hoppas på personligt rekord.
Kanske blir det ekipagets sista ritt på ett tag. Brittany är gravid och vet inte hur länge till hon kommer att tävla.

Brittany Fraser Beaulieu vann femstjärnig Grand Prix dressyr inatt på All In. Foto SusanStickle.com

Våra Wellingtonsvenskar Tinne Vilhelmson Silfvén och Don ”Anton” Auriello tävlar inte denna helg. De startade i Wellington i två världscupomgångar i slutet av januari och tog då viktiga poäng med en tredje- och en femteplats. När Tinne tävlar i den amerikanska ligan får hon bara tillgodoräkna sig full poäng för den första starten. Andra gången hon tävlade fick hon endast räkna 50 procent av sina poäng. Tillsammans med de poäng hon tog i Stuttgart och Herning ger detta en åttondeplacering i den västeuropeiska ligan, vilket innebär att hon ännu så länge har en plats i finalen i Göteborg i april.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.