Tinne Vilhelmson Silfvén och hennes Don Auriello på VM i Tryon  foto: Kim C Lundin

Häng med till Stuttgart och heja på Tinne

Världscupdressyrens Grand Prix klass startar och FEI live-sänder gratis. Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello är på plats liksom Isabell Werth och Bella Rose.

FEI har sin egen betalkanal i FEI-tv som de sänder sin kür och världscupkvalet i. Det är en betalkanal som inte är allmänt tillgänglig. Som en mellanväg streamar FEI via Youtube’s livetjänst istället Grand Prix klassen inför världscupkvalet helt gratis så när som på Youtubes reklaminslag vid start och pauser.

På det stora meetinget Stuttgart German Masters delar hopp- och dressyr på utrymmet i två hallar. Klockan 10 startar dressyrens Grand Prix klass med 14 deltagare av häftig kvalité speciellt från Tyskland. En sen strykning från Judy Reynolds och Vancouver decimerade startfältet.

Du kan se sändningen här när den börjar klockan 10, första ryttare 10:09 med Emmelie Scholtens Desperado.

Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello går ut 11:03 som sist i första startgrupp. Bella Rose och Isabell Werth går ut 11:43 och sista startande i klassen är Helen Langenhaneberg på Damsey FRH.
För de som föredrar tysk kommentator eller vill se en hel del av hoppningen så sänder Clipmyhorse gratis i litet format.

Startlista
Start- och resultatlistor Stuttgart

Topp-10 veteranen klättrar igen

Tinne laddar för världscup: ”Anton är het som en spis”

Tinnes magiska världscupstart

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.