Marina Mattson och Quartermain. Foto: Malin Larsson

Här är de kvalklara ekipagen

Kvalen är över. Nu har finalbiljetterna i Löfstad Future Challenge Dressage under Sweden International Horse Show delats ut.

Ekipagen har haft möjlighet att kvala under fem deltävlingar i år. I helgen gick det sista kvalet under Elitdressyren på Djursholm, där U25-ekipagen red samma program som de rider i finalen, det vill säga FEI Grand Prix U25, med ökad svårighetsgrad.

För U25-ryttarna blev det Nina Rademaekers och Dorano som vann med 67,222 procent. Tvåa och trea slutade Cecilia Berglund Bergåkra (med Duschesse) och Alva Landers (Herbie Hancock Graftebjerg) – båda med procenten 65,556.

– Det är en dröm som blir sann! Jag ser verkligen fram emot att få rida Dorano i Friends mitt sista år som U25- ryttare, säger Nina Rademaekers i ett pressmeddelande från Löfstad Future Challenge.

Marina Mattsson och Quartermain tog hand om förstaplatsen för unga hästar. Marina slutade på 72,564 procent. Detta med ett riktigt hopp ner till tvåan, Rasmus Haid Bondergaard och San Andreas som fick 66,154. Ner till tredjeplacerade Catarina Hjärpe och Cerina E blev hoppet mindre. Ekipaget fick 66,068 procent.

Resultat unga hästar 

Resultat unga ryttare

Här är de klara ekipagen

Gilla Sportbladet Ridsport på Facebook!

Gilla Ridenews på Facebook!
Följ oss på Instagram

Ladda ner Ridenews app – för Android
Ladda ner Ridenews app – för iPhone

fakta

U25

Nina Rademaekers, Dorano
Lina Dolk, Biggles 1015
Cecilia Berlund Bergåkra, Duschesse
Emma jönsson, Donizetti 39

Unga hästar

Rasmus Haid Bonderggard, San Andreas
Marina Mattsson, Quartermain
Karin Öljemark, Samson
Catarina Hjärpe, Cerina E

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.