Jonna Britse. Foto Fredrik Jonsving

Fälttävlanstalangerna lyckades fint i Polen – pallplats för Jonna och Ebba

Talangerna Ebba Adnervik och Jonna Britse lyckades bäst av svenskarna i polska Strzegom, med pallplatser i fyrstjärniga.

Sveriges lag hade ingen vidare tur i terrängen under lördagen i polska Strzegom på lördagen. Av lagryttarna var det bara Anna Nilsson som kom i mål.

I den fyrstjärniga långa klassen gick det däremot finfint för Ebba Adnervik och Jonna Britse som slutade trea och tvåa. Efter terrängen låg Ebba fyra och Jonna sexa och de hämtade alltså upp sig till pallplats i banhoppningen! Båda är ATG Hopp- & Talangryttare.

Vad var det då som hände i lagtävlingen? Ja, Sandra Gustafsson kom ej till start då Koordinat inte såg jämn ut på morgonen. Anna Nilsson och Candy Girl fick ett stopp. Katrin Norling och Fernando-Ukato fick stopp vid ett av många smalhinder. Malin Josefsson och Allan V hade ett fall på en spets – både Malin och Allan V mår dock bra!
Bäst av svenskarna i terrängen var Philippa Magnusson med Cesar, ett ekipage som dock ej ingick i laget, på tionde plats efter terrängen.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.