Ludwig Svennerstål. Foto: Fredrik Jonsving

Ludwig felfri i terrängen – tvåa inför upplösningen

Imorgon söndag avgörs den fyrstjärniga fälttävlan CCI4*-L  i Portugal. Ludwig Svennerstål ligger tvåa inför den avslutande banhoppningen, Therese Viklund på femte plats.

Ludwig Svennerstål felfri i terrängen

Ludwig Svennerstål felfri i terrängen
[Ludwig Svennerstål och Balham Mist (arkivbild).]
Foto: Libby Law/FEI
Ludwig Svennerstål och Balham Mist (arkivbild).
Under lördagen reds terrängen i Barocca d’Alva. Bäst gick det för Ludwig Svennerstål som var felfri inom tiden i den fyrstjärniga långa klassen och avancerade till andra plats.
Skriv ut

Therese Viklund på Viscera låg tvåa efter dressyren och var felfri på hinder i terrängen men med 10,4 tidsfel tappade hon placeringar och ligger på femteplats, inför söndagens banhoppning.

Bättre gick det för Ludwig Svennerstål på Balham Mist som var felfri och inom tiden. Med 32,3 straff ligger han på andra plats, efter Australiens Samanta Birch som har 31,3.

I den trestjärniga korta klassen blev det stopp i terrängen för Ludwig Svennerstål och Jumble, och ekipaget är uteslutet.

Under söndagen av görs den fyrstjärniga klassen med hoppning och den korta tvåstjärniga klassen, där Ludwig Svennerstål ligger i ledning med Iwica vd Hermitage, med terrängen.

Startlistor och resultat

Arrangörens hemsida

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.